网站标志
商品搜索
您好!欢迎光临一本册相册相框工厂 
点评详情
发布于:2017-12-26 17:49:29  访问:29 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
Ράλι Νομική Ισπανία ΤΑΒΕΡΝΑ ΒΟΛΟΣ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ ΠΡΟΒΕΙΟ - Διεθνή - Η κακοκαιρία σαρώνει την Ισπανία
ΤΑΒΕΡΝΑ ΒΟΛΟΣ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ ΠΡΟΒΕΙΟ Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός
- Διεθνή - Η κακοκαιρία σαρώνει την Ισπανία ΤΑΒΕΡΝΑ ΒΟΛΟΣ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ ΠΡΟΒΕΙΟ Η σφοδρή καταιγίδα που πλήτ ΤΕΙ τις ακτές της δυτικής ευρώπης και το Μαρόκο στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον έναν άνθρωπο στην Ισπανία, όπου άλλοι δύο παραμένουν αγνοούμενοι αφού παρασύρθηκαν από τεράστια κύματα στις ακτές της Γαλικίας. Κύματα ύψους πολλών μέτρων εξακολουθούν να σαρώνουν τα πα ράλια ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο αγνοούμενων που παρασύρθηκαν ενώ έκαναν περίπατο στην παραλία του Βαλντοβίνιο, στην περιοχή της Λα Κορούνια.
Νωρίτερα, η υπηρεσία έρευνας και διάσωσης είχε ανακοινώσει μέσω του λογαριασμού της στο twitter ότι βρέθηκε νεκρός στην παραλία του Βαλντοβίνιο ένας 67χρονος κάτοικος της κοινότητας αυτής. Οι δύο αγνοούμενοι είναι ο κουνιάδος του και η ανιψιά του. Όλοι τους παρασύρθηκαν ενώ στέκονταν σε έναν απόκρημνο βράχο, πλάι στη θάλασσα.
Η μετεωρολογική υπηρεσία είχε σημάνει "κόκκινο συναγερμό" —το ανώτατο επίπεδο— προειδοποιώντας ΤΑΒΕΡΝΑ ΒΟΛΟΣ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ ΠΡΟΒΕΙΟ ότι τα κύματα θα μπορούσαν να φτάσουν σε ύψος τα 9 μέτρα.
Η βροχή που συνεχίζει να πέφ ΤΕΙ στην περιοχή, συνοδευόμενη από ισχυρούς ανέμους, έχει προκαλέσει πολλές πλημμύρες στην ευρύτερη περιοχή.
Κύματα ύψους έως και 8 μέτρων έπληξαν επίσης το Μαρόκο όπου αναφέρθηκαν σημαντικές ζημιές και πλημμύρες στην Καζαμπλάνκα και το Ραμπάτ. Στην Καζαμπλάνκα, την οικονομική πρωτεύουσα της χώρας, ο παραλιακός δρόμος Άιν Ντιάμπ πλημμύρισε κατά τη ΤΑΒΕΡΝΑ ΒΟΛΟΣ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ ΠΡΟΒΕΙΟ διάρκεια της νύχτας.
Τα εστιατόρια που βρίσκονται κατά μήκος του δρόμου αυτού καταστράφηκαν: οι βιτρίνες έσπασαν, τραπέζια, καρέκλες ακόμη και ψ υγεία παρασύρθηκαν από τα νερά και οι ιδιοκτήτες τους εκτιμούν ότι υπέστησαν ζημιές ύψους δεκάδων χιλιάδων ευρώ. Σύμφωνα με το μαροκινό πρακτορείο ΜΑΡ έχει υποστεί ζημιές και το λιμάνι της Καζαμπλάνκας ενώ τέσσερις ναυτικοί τραυματίστηκαν και έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο της πόλης.
Στο Ραμπάτ, βορειότερα, ο παραλιακός δρόμος έκλεισε καθώς εκατοντάδες βράχοι κατακρημνίστηκαν εξαιτίας της σφοδρής θαλασσοταραχής. Ζημιές έχουν αναφερθεί επίσης και στην πόλη Σάφι, νοτιοδυτικά της Καζαμπλάνκα.
Η καταιγίδα αυτή οφείλεται σε ένα βαρομετρικό χαμηλό στον βόρειο Ατλαντικό που συνοδεύεται από ανέμους ταχύτητας 100 χιλιομέτρων την ώρα.
Στη Γαλλία βρίσκεται σε εξέλιξη μια έρευνα για τον εντοπισμό ενός άνδρα στο Μπιαρίτς καθώς ένας αυτόπτης μάρτυρας κατήγγειλε στις αρχές ότι ένας άστεγος παρασύρθηκε από τα κύματα το βράδυ της Δευτέρας.
Τέλος, στο Πόρτο της Πορτογαλίας, τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν και δεκάδες αυτοκίνητα παρασύρθηκαν από τα νερά της αγριεμένης θάλασσας.
ΤΑΒΕΡΝΑ ΒΟΛΟΣ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ ΠΡΟΒΕΙΟ Νέο «τσεκούρι» στις συντάξεις
Αίσθηση από την παραδοχή της διοίκησης του ΙΚΑ ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων - Κατόπιν εορτής, το Ίδρυμα ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε επανέλεγχο και αποκατάσταση των αδικιώνΣε μειώσεις συντάξεων και παροχών θα οδηγηθούν άμεσα τα ασφαλιστικά ταμεία, εξαιτίας της δεινής οικονομικής κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει, λόγω της υστέρησης εσόδων, της ύφεσης και της ανεργίας.
Σύμφωνα με την εκτίμηση του προέδρου της ομοσπονδίας των εργαζομένων στα ασφαλιστικά ταμεία, η κύρια σύνταξη θα υποστεί μείωση 10%, η επικουρική 30%, ενώ θα καταργηθεί εντελώς το εφάπαξ.
Οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας στο υπουργείο Εργασίας (ασφαλιστικά ταμεία, ΟΑΕΔ κλπ) εξήγγειλαν επαναλαμβανόμενες πενθήμερες απεργίες, αρχής γενομένης από τις 16 Σεπ Τεμβρίου, διαμαρτυρόμενοι για τη διαθεσιμότητα 600 συναδέλφων τους.
«Δεν περισσεύει κανένας, αν αποχωρήσουν κι άλλοι υπάλληλοι» τόνισε ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΙΚΑ, Γιώργος Κυριακόπουλος.
Και συμπλήρωσε: «Θα κάνουν διπλάσιο χρόνο να εκδοθούν οι κύριες συντάξεις. Ήδη, η καθυστέρηση φτάνει τους 15 μήνες, ενώ σε κάποια υποκαταστήματα της περιφέρειας, όπως της Χαλκίδας, φτάνουν τους 24».
Σύμφωνα με τους συνδικαλιστές του ΟΑΕΔ, οι εγγεγραμμένοι άνεργοι έχουν ξεπεράσει το 1.000.000. Κάτι το οποίο αποφεύγει να δημοσιοποιήσει ο Οργανισμός, καθώς δεν έχει ανακοινώσει τα στοιχεία για την ανεργία εδώ και τέσσερις μήνες, ΤΑΒΕΡΝΑ ΒΟΛΟΣ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ ΠΡΟΒΕΙΟ όπως αναφέρει το newmoney.gr.
«Κούρεψαν» κατά λάθος χιλιάδες συντάξεις
Εν τω μεταξύ, αίσθηση προκαλεί η παραδοχή, εκ μέρους της ηγεσίας του ΙΚΑ, ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων.
Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», η παραδοχή των λανθασμένων υπολογισμών έγινε μάλιστα από τον ίδιο το διοικητή του Ιδρύματος, Ροβέρτο Σπυρόπουλο, ο οποίος απέσ ΤΕΙλε χθες σχετικό έγγραφο προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, τις οποίες και καλεί να σταματήσουν να διορθώνουν τα λάθη στις μειώσεις των συντάξεων που εντοπίζουν οι ίδιοι οι συνταξιούχοι, πηγαίνοντας στα υποκαταστήματα, καθώς στο εξής, όπως αναφέρει, η διαδικασία αυτή θα γίνει μαζικά για ΤΑΒΕΡΝΑ ΒΟΛΟΣ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ ΠΡΟΒΕΙΟ όλες τις συντάξεις όλων των Ταμείων κι εκεί θα φανεί αυτόματα πόσοι είχαν μεγαλύτερες μειώσεις από αυτές που δικαιολογούν οι μνημονιακοί νόμοι, οπότε και θα πρέπει να τους επιστραφούν τα ποσά, αλλά και πόσοι γλίτωσαν τις περικοπές, επειδή τα Ταμεία τους δεν είχαν αποστείλει τα ακριβή στοιχεία στο Ενιαίο Σύστημα Πληρωμής Συντάξεων της ΗΔΙΚΑ. Διαβάστε περισσότερα εδώ
Πλέον, κατόπιν... εορτής, το ΙΚΑ προχωρά σε επανέλεγχο των περικοπών στα ποσά των συντάξεων, έπειτα από τη διαπίστωση ότι υπήρξαν περιπτώσεις κατά τις οποίες παρακρατήθηκαν μεγαλύτερα ποσά και άλλες, όπου δεν έγιναν οι μειώσεις που είχαν προβλεφθεί.
Τα λάθη που έγιναν στη διαδικασία προσαρμογής των συντάξεων, είχαν σαν αποτέλεσμα να μην περικοπούν κατά 12% όλες οι συντάξεις άνω των 1.300 ευρώ, ενώ σε άλλες περιπτώσεις έγιναν μειώσεις αδίκως.
Κατά το επόμενο χρονικό διάστημα, το ΙΚΑ θα καταγράψει αναλυτικά σε ποιους πρέπει να επιστραφούν ποσά που έχουν παρακρατηθεί και σε ποιους πρέπει να επιβληθούν μειώσεις. Διαβάστε περισσότερα εδώ
ΤΑΒΕΡΝΑ ΒΟΛΟΣ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ ΠΡΟΒΕΙΟ «Απόψεις του Στουρνάρα τα περί απελευθέρωσης των επαγγελμάτων», λέει ο πρόεδρος του ΔΣΑ
Ιδιαίτερη αιχμηρή η τοποθέτηση του προέδρου του δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Γιάννη Αδαμόπουλου ο οποίος άσκησε κριτική στον υπουργό Οικονομικών και σε όσους υποστηρίζουν ότι το δικηγορικό επάγγελμα είναι κλειστόΣε δύο διατάξεις περιορίζονται οι ενστάσεις των δικηγόρων αναφορικά με τον νέο Κώδικα που επεξεργάζεται η αρμόδια επιτ ροπή της Βουλής και θα ψηφιστεί την ερχόμενη εβδομάδα από το τρίτο θερινό τμήμα του κοινοβουλίου.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις τοποθετήσεις εκπροσώπων των δικηγορικών συλλόγων της χώρας οι ενστάσεις ΤΑΒΕΡΝΑ ΒΟΛΟΣ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ ΠΡΟΒΕΙΟ εντοπίζονται στην διάταξη που καταργεί την ελάχιστη αμοιβή τους kmd.grkmd.grδικηγόρο ΤΑΒΕΡΝΑ ΒΟΛΟΣ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ ΠΡΟΒΕΙΟ υς του ιδιωτικού τομέα (σ.σ. ζητούν ελάχιστη αμοιβή αντίστοιχη με τους kmd.grkmd.grδικηγόρους του Δημόσιου τομέα) και σε εκείνη που καθορίζει τα ποσοστά εισφορών στα διπλότυπα γραμμάτια είσπραξης στα Δικαστήρια.
Πέραν αυτών, ιδιαίτερη αιχμηρή ήταν η τοποθέτηση του προέδρου του δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Γιάννη Αδαμόπουλου ο οποίος άσκησε κριτική στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα αλλά και σε όσους υποστηρίζουν ότι το δικηγορικό επάγγελμα είναι κλειστό.
Πιο αναλυτικά, ο κ. Αδαμόπουλος είπε ότι: «Ο κ. Στουρνάρας δεν ζητα την απελευθέρωση του επαγγέλματος λόγω τρόικας. Τα ίδια έλεγε και πριν 25 χρόνια. Υπάρχουν όλα αυτά στις εκθέσεις του ΙΟΒΕ. Δεν είναι λοιπόν απόψεις της τρόικας αλλά εσωτερικών συμφερόντων και απόψεων» και πρόσθεσε «πολλοί χρησιμοποιούν την καραμέλα για το άνοιγμα του επαγγέλματος. Όμως με όσα μέτρα έχουν ληφθεί το επάγγελμα κλείνει. Δεν ανοίγει».
Ο πρόεδρος μάλιστα κατέθεσε συγκεκριμένα στοιχεία για να υποστηρίζει την ομιλίας του σύμφωνα με τα οποία:
Το 2010 εισήλθαν στον ΔΣΑ 1.005 νέα μέλη και εξήλθαν 642. Το 2011, εισήλθαν 1.049 και έφυγαν 642 ενώ το 2012 μπήκαν 850 και εξήλθαν 721. Από τους 850 μάλιστα μόλις οι 255 έμειναν τελικά ενεργά μέλη του δικηγορικού κλάδου.
Εξίσου, αποκαλυπτικά είναι τα νούμερα για τις παραστάσεις των δικηγόρων καθώς και για τις συνάψεις συμβολαίων. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία του κ. Αδαμόπουλου: το 2011 δόθηκαν 1.056.000 παραστάσεις και το 2012 932.000. Το 2013 στην Αθήνα 7.747 kmd.grδικηγόροι δεν είχαν καμία παράσταση ενώ πάνω από 50 παραστάσεις είχαν μόλις 50 kmd.grδικηγόροι (1/20 του συνόλου).
ΤΑΒΕΡΝΑ ΒΟΛΟΣ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ ΠΡΟΒΕΙΟ
source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=288157&catID=4
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
脚注信息

                                                             Copyright (C) 2009-2015 All Rights Reserved.                      首页//关于我们//流程//注意事项//品牌故事

                             

                                                                      辽ICP备15001617号                                                    YIBENCE.COMQ青春志制作出品

//